Oktatói készségfejlesztő workshop – április 15.

2024. március 20.

Az oktatói készségfejlesztő workshop következő rendezvényét április 15-én, 14 órakor rendezik a dékáni tanácsteremben, „From friendship to international collaboration in medical education” témában, angol nyelven.

A vendégek a minőségi orvosképzés mellett elkötelezett külföldi tantárgyfelelősök, akikkel az ERASMUS+LEANbody projektben ismerkedtek meg a szervezők. Ebben a projektben az általános orvosképzési hagyományok mentén vitatják meg a minőségi oktatással kapcsolatos hiedelmeket, cserélik ki tapasztalataikat.

  • Dr. Cecilia Brassett - teaching professor, lead anatomist at the Anatomy Study Centre, Department of Physiology, Development and Neurobiology, University of Cambridge, UK
  • Dr. Thomas Mathew - junior clinical demonstrator at the Anatomy Study Centre, Department of Physiology, Development and Neurobiology, University of Cambridge, UK
  • Dr. Vedran Katavic (online) - professor of anatomy, University of Zagreb Medical School
  • Dr. Amani Eltayb (online)- educational developer, Karolinska Institute, Stockholm, Sweden

Az előadások nem anatómiáról, hanem jól ismert, komplex pedagógiai megközelítésekről szólnak, amik az anatómiaoktatásban beváltak (Student centered learning, professional attitude development, constructive alignment in curriculum design).

Az anatómiával kapcsolatos tapasztalatokat a LEANbody projekt honlapján ismerhetik meg: projects.pte.hu/en/leanbody/project.

Az oktatói készségfejlesztő workshop előadói dr. Reglődi Dóra professzor asszony vendégei. Az előadásokat követően lehetőség nyílik beszélgetésre is. A moderátor dr. Nagy András Dávid, a LEANbody konzorcium koordinátora.

Ha októként, oktatást támogató munkatársként vagy hallgatóként érdeklődik a téma iránt, és szeretne részt venni a rendezvényen, kérik, hogy április 5-ig jelentkezzen az alábbi microsoft forms felületen:

forms.office.com

Jelentkezését és a workshopon való részvételét örömmel várják!