KONGRESSZUSI RÉSZVÉTEL TÁMOGATÁS TDK HALLGATÓKNAK

2018. február 19.

A PTE ÁOK Tudományos Diákköri Tanács pályázatot ír ki kongresszusi kiadások támogatására TDK hallgatók számára. Hazai kongresszuson való részvétel esetén a támogatás összege maximum 100 eFT (maximum 5 fő), külföldi kongresszus esetén 200 eFt lehet (maximum 10 fő). A Pályázni az előadás vagy poszter elfogadását igazoló dokumentummal, a hallgató önéletrajzának és a pályázati adatlapnak benyújtásával, a keret létszámkeret kimerüléséig folyamatosan lehet. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a pályázati anyagnak tartalmaznia kell előzetes költségkalkulációt is.

 

A pályázatokat elektronikus úton, a  pteaoktdk@gmail.com e-mail címre kell eljuttatni a mellékletekkel. Az értékelési szempontok: a hallgató eddigi teljesítménye, az önálló munka aránya az előadás v. poszter anyagában és az adott kongresszus hazai vagy nemzetközi rangja (amit a pályázónak kell meggyőzően demonstrálnia).

 

Az elnyert támogatást csak "központosított beszerzési eljárás" keretében lehet felhasználni, tehát az igényekkel célszerű minimum 1 hónappal az utazás megkezdése előtt az eljárást megindítani.

 

Prof. Dr. Ertl Tibor

TDT Elnök

 

Környei Bálint Soma

TDT titkár

Dokumentum(ok)

  • Kongresszusi_reszvetel_tamogatas_palyazat_2018.docx

    .doc

    download
Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!