Belső Pályázat - A fiatal kutatók egyéni kutatási és innovációs tevékenységének támogatására

2018. május 11.

A Pécsi Tudományegyetem a fiatal kutatók egyéni kutatási és innovációs tevékenységének támogatásával és a kutatói tehetségcentrumok fejlesztésével a magas színvonalú kutatómunka és kutatási eredmények, valamint művészeti tevékenység ösztönzését kívánja megvalósítani.

A pályázók köre

Jelen kiírásra 2 kategóriában lehet pályázatot benyújtani:

  • A fiatal kutatók egyéni kutatási és innovációs tevékenységének támogatására azon kutatók pályázhatnak, akik a belső pályázat évében legfeljebb a 45. életévüket töltik be és rendelkeznek olyan kutatási eredménnyel, melyet jelen pályázat keretei között piacon hasznosítható innovációvá tudnak fejleszteni.
  • A PTE Tehetség Centrum kategóriában, azon kutató- és művészeti csoportok kaphatnak támogatást, melyek vezetője a belső pályázat évében legfeljebb a 45. életévét tölti be, és a csoport már olyan szakmai eredményekkel rendelkezik, mely alapján a későbbiekben Kiválósági Centrummá válhat. A Tehetség Centrum támogatásért pályázhatnak PTE kutatói hálózatok, művészeti csoportok, amelyek ígéretes kutatási céllal és a nemzetközi elvárások szerint is nívós teljesítmény indikátorokkal rendelkeznek, s kapcsolódnak az egyetem stratégiai kutatási, fejlesztési irányaihoz, elősegítik a kutatások területek közötti szinergikus lehetőséget, a multidiszciplináris kutatási lehetőségekben lévő kapacitást.

Felhasználás időszaka: 2018.06.01-2018.03.31. Forrás nagysága: 100 millió Ft.

 

A pályázatok benyújtási határideje: 2018. május 29.

 

A további részletek a mellékelt felhívásban olvashatók.

Dokumentum(ok)

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!