Közép-Európai Kardiovaszkuláris Képalkotó Kongresszus

2018. október 1.

Meghívó

Meghívó
 
Nagy öröm számunkra, hogy a Közép-Európai Kardiovaszkuláris Képalkotó Kongresszust idén közösen szerveztük a Magyar Kardiológusok Társasága Kardiovaszkuláris Képalkotó Munkacsoport IV. Kongresszusával.
A konferencia időpontja 2018.10.10-13, helyszíne Budapesten a Margitsziget lesz, a Danubius Hotel Margitsziget-ben. Jelentkezni a CONVENTION BUDAPEST Kft honlapján lehet. A program itt érhető el:
 
 
A kongresszus első fele angol, második fele magyar nyelvű. Az előadásokat a nemzetközi élvonalba tartozó észak-amerikai, európai és hazai kutatók, gyakorló radiológusok és kardiológusok tartják.
Képalkotó kongresszusunkon idén először előzetes regisztrációhoz kötött szív-CT és Echo workshopokat is szervezünk, melyeken a résztvevők gyakorlati oktatással egybekötött interaktív esetbemutatások segítségével mélyíthetik el szakmai tudásukat. A szív-CT workshopon való részvétellel és a szív-CT témájú előadások meghallgatásával nemzetközi mércével nézve 1-es színtű szív-CT képesítést nyújtunk. A workshopokon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött a limitált hallgatói létszám miatt.
A regisztrációs felület a rendezvényünk honlapjáról érhető el a

www.cecnicvi.com címen.

 
A kongresszus további különlegessége a rendezvény helyszíne. Budapesten, a Margitsziget parkos részén zavartalan körülmények között gazdagíthatjuk tudásunkat. Bízom benne, hogy az interdiszciplinaritás, a multimodális szekciók, a hazai és külföldi résztvevők, valamint a margitszigeti helyszín insipiráló közeget teremtenek a tudományos eszmecseréhez és új kollaborációk kialakításához.
 
Ha szeretnél naprakész lenni a tüdő és szív képalkotó diagnosztikájában, akkor várjuk a jelentkezésed!
 
Dr. Maurovich-Horvat Pál, a kongresszus elnöke
Dr. Battyáni István, a kongresszus társelnöke
Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!