TDK Konferencia - felhívás

2018. december 21.

Tisztelt TDK Hallgatók, Témavezetők!

 

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar és Gyógyszerésztudományi Kar közös Tudományos Diákköri Konferenciája 2019. február 19. és 21. között kerül megrendezésre.

Az absztraktok leadási határideje: 2019. január 30. éjfél.

Előadóként regisztrálni a tdk-konf.aok.pte.hu oldalon lehetséges 2018. december 21. éjfél és 2019. január 30. között.

Az absztrakt formai követelményei:

250 szó (bevezetés, módszerek, eredmények, következtetés) Név, évfolyam, szak megadása Témavezető pontos neve és beosztása (maximum 2 témavezető megadásával)

A korábbi évek gyakorlatától eltérően, az idei évben nem kerülnek korrigálásra a pontatlanul megadott intézet, témavezető, szak, évfolyam rovatok a kitöltést követően. Kérjük a jelentkezőket, hogy megfelelő formában töltsék fel az absztraktokat, melyeken a jelentkezési határidőig bármikor változtathatnak.

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy az absztraktleadási határidő nem fog változni!

 

Az idei tanévben kerül megrendezésre a XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia, melyre a nevezési határidő 2019. február 24. éjfél. Az országos megmérettetésre való továbbjutásról a 2018. évi TDK Konferencia résztvevői már kaptak értesítést (I. és II. helyezettek), a 2019. évi TDK Konferenciáról való továbbjutásról az eredményhirdetést követően értesülnek a leendő résztvevők.

 

Sikeres felkészülést kíván,

Tudományos Diákköri Tanács

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!