Elindult a PTE Hangja tehetségkutató verseny

2019. február 22.

A PTE Hangja tehetségkutató verseny az előző évek telt házas sikerei után ismét lehetőséget biztosít az egyetem hallgatóinak, hogy hangjukat a közönség előtt is megmérettethessék. A rendezvény a Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzatának a szervezésében valósul meg.

Az idei előválogatót március 7-én rendezik a Pécsi Est Caféban, ahol 14 órától a jelentkezők a saját maguk által választott dalokkal mérik össze tudásukat. A tavalyi évtől eltérően, idén az indulóknak egy előre meghatározott dallal is készülniük kell, ami nem más, mint Christina Aguilera: Say Something című száma.

A selejtezőre a belépés díjtalan, a szervezők minden érdeklődőt sok szeretettel várnak!

A produkciókat idén is szakmai zsűri fogja értékelni, akik a legtehetségesebb tíz hallgatót fogják kiválasztani. Az értékelés a zenei tudás, az intonációs biztonság, a ritmusérzék, a színpadi jelenlét, a technikai felkészültség, a megjelenés, a stílus, és nem utolsósorban az egyéniséghez illő dalválasztás alapján fog történni.

Az eddigi évek tapasztalatai alapján most is nemzetközi felhozatalra számítanak, ugyanis a verseny nem csupán a hazai hallgatók, hanem a nemzetközi képzésben résztvevők között is nagy népszerűségnek örvend.

A válogató során kiválasztott legjobb tíz versenyző a Pécsi Egyetemi Napokon, az élő koncertshowban mutathatja meg tehetségét április 23-24-én, ahol kiderül, ki lesz 2019-ben a PTE Hangja.

Részletek és jelentkezés:

http://pteehok.hu/hirek/pte-hangja-2019

További információ:

Kajos Luca Fanni

PTE Hangja főszervező

kajos.luca@pte.hu

06303417740

Forrás:

PTE

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!