Február 13-án, ismét Öltözz Pirosba!

2015. január 27.

 

 

 

 

 

Február 13-án, ismét Öltözz Pirosba!

 

Ötödik alkalommal rendezi meg Öltözz Pirosba! kampányát a Szemem Fénye Alapítvány, melyhez bárki csatlakozhat egy-egy piros kiegészítőt vagy ruhadarabot viselve, piros ételt, italt fogyasztva, vagy éppen feltűnő piros hajkoronát öltve magára. A résztvevők ezzel az egyedi, vidám gesztussal fejezik ki együttérzésüket a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekek és családjaik felé. Nem csak a legnépszerűbb forrásteremtő akcióink, de a Dóri Ház is ötödik születésnapját ünnepli!

Vegyél részt Te is a vidám hangulatú jótékonysági akciónkban és hozzuk létre minden idők legnagyobb országos megmozdulását! Várjuk magánszemélyek, munkahelyi közösségek, közintézmények, klubok, hírességek, baráti körök és vállalkozások jelentkezését az ország bármely pontjáról!

Készítsetek fényképeket az összejövetelről és küldjétek el nekünk e-mailben! A legnagyobb tömeget megmozgató rendezvényt díjazzuk!

Hogyan lesz ebből támogatás? Helyezzetek ki adománygyűjtő perselyt, melybe hazánk első gyermekhospice házának, a Dóri Háznak támogatására szánt fejenkénti 200 forint felajánlás kerül.

Bővebb információkat az Öltözz Pirosba! napról www.szememfenye.hu weboldalunkhon, valamint közösségi oldalunkon  a facebook.com/oltozzpirosba címen találsz! A porgrammal kapcsolatos kérdéseidet munkatársunk, Hómann Rita az oltozzpirosba@szememfenye.hu e-mail címen, valamint a (72) 526 658-as telefonszámon várja.

Kérjük, segítsd munkánkat a mellékletben csatolt regisztrációs lap kitöltésével!

A SZJA 1% rendelkezésénél se feledkezz meg rólunk!
"Szemem Fénye” – A Beteg Gyermekekért Alapítvány
Adószám: 18321407-2-02

 

Üdvözlettel:

Hómann Rita
forrásteremtő munkatárs
Szemem Fénye Alapítvány

Dokumentum(ok)

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!