MediSkillsLab felhívás 2016/17-es tanév 2. félév - teremfoglalás

2017. január 11.

MediSkillsLab teremfoglalás 2. félév

 

Tisztelt Intézetvezető!

Tisztelt Tantárgyfelelős!

Tisztelt Oktató!

 

PTE ÁOK Szimulációs Oktatási Központja a tavaszi félévben is örömmel áll az Önök rendelkezésére, amennyiben szeretne egészségügyi szimulációra épülő tárgyat meghirdetni, vagy akár csak néhány foglalkozást tartana nálunk.

 

A teremfoglalásokat időrendi sorrendben hagyjuk jóvá. Kérjük, foglalja le a termeket és jelezze a felmerülő (fogyó) eszköz igényt mielőbb, hogy a szükséges beszerzéséket elő tudjuk készíteni!

 

Terem foglalására laborunk online foglalási rendszerén keresztül nyílik lehetősége. A rendszert, valamint a hozzá tartozó használati utasítást az alábbi linken érheti el:

http://aok.pte.hu/hu/egyseg/almenu/3014/316

 

Eszközeink listáját az alábbi linken találhatja meg, de személyesen is megtekintheti vagy kipróbálhatja őket előzetes egyeztetést követően. Első alkalommal történő foglalás, vagy új oktató bevonása esetén mindenképp kérjük előzetesen a személyes látogatást.

http://aok.pte.hu/hu/egyseg/almenu/3014/318

 

A labor felszereléseinek használata a PTE ÁOK által meghirdetett graduális (kötelező, elektív és fakultatív) képzések esetén térítésmentes, azonban lehetőség nyílik költségtérítéses posztgraduális továbbképzések, valamint külső oktatások lebonyolítására is. Utóbbi esetben, kérjük, vegye fel a kapcsolatot Gazdasági Referensünkkel (Dr. Varga Péter -  peter.varga222@gmail.com)!

 

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy beszerzéseink még nem zárultak le, így több eszközhöz korlátozott számban áll módunkban felszerelést biztosítani. Kérjük, ezzel kapcsolatban érdeklődjön az elérhetőségeinken!

 

Ha bármilyen további kérdése merülne fel az oktatással kapcsolatban, kérjük, keresse bizalommal Oktatásszervezése Referensünket (Dr. Schlégl Ádám – adam.schlegl@aok.pte.hu)!

 

 

Tisztelettel,

 

 

            Dr. Rendeki Szilárd                                                       Dr. Schlégl Ádám

                      igazgató                                                          oktatásszervezési referens

    Szimulációs Oktatási Központ                                     Szimulációs Oktatási Központ

 

 

 

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!