Meghívó az EU Aid Volunteers kezdeményezésről szóló tájékoztató előadásra

2017. szeptember 14.

Ezúton meghívjuk Önöket a Technikai segítségnyújtás programunk információs rendezvényére, melyben Az Európai Unió EU Aid Volunteers kezdeményezést és a Baptista Szeretetszolgálat pályázati partnerként megvalósított tevékenységeit, valamint a kezdeményezésben rejlő lehetőségeket mutatjuk be.

Az „EU Aid Volunteers” célja, hogy különböző szakmai háttérrel rendelkező uniós polgárok és fejlődő országbeli állampolgárok lehetőséget kaphassanak önkéntes tevékenység végzésére komoly tapasztalattal rendelkező humanitárius szervezeteknél, humanitárius válságokban érintett országokban vagy on-line munkavégzés útján. A programot 2015-ben indították el, az Európai Bizottság Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Ügynöksége koordinálja, és széles körű lehetőséget biztosít civil szervezeteknek az önkéntesek küldésére és fogadására.

Az Eu Aid Volunteeer kezdeményezéről további információt itt olvashat: https://ec.europa.eu/echo/what/humanitarian-aid/eu-aid-volunteers_en

A Technikai Segítségnyújtás programunk weboldala az alábbi linken érhető el: https://volonteurope.eu/hu/project/eu-aid-volunteers-technical-assistance/

 

A tájékoztató időpontja: 2017. szeptember 20.  14:00 kezdettel

A tájékoztató helyszíne: Műveleti Medicina Tanszék előadóterme ( a Kürt utca déli gyalogosbejáratánál található épület I. emeletén: http://aok.pte.hu/hu/egyseg/index/1270 )

Megjelenésére feltétlenül számítunk!

 

Baczkó Zsuszanna

Programkoordinátor

Baptista Szeretetszolgálat

 

Dokumentum(ok)

Bejelentkezés után látható

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!